Här finns våra uthyrningar

ArcAdventure driver uthyrningar på flera platser runt om i Sverige. I Stockholms skärgård finns vi på tre platser, och i Göteborgs skärgård finns vi på två platser. Här kan ni läsa mer om våra olika uthyrningar.


Stockholms skärgård:

Arcadventure Torö

Upplev Stockholms mest södra skärgård. Från vår uthyrning på Ankarudden på Torö upplever man en orörd och i stort sett obebodd skärgård. Paddla till Landsort med sin kända fyr eller besök naturreservatet Järflotta som lockar med fina sandstränder.
Läs mer om vår uthyrning på Torö här

Arcadventure Dalarö (Karlsund)

Vår uthyrning i Karlslund är en perfekt utgångspunkt för att uppleva Stockholms mellersta skärgård. Här kan man kombinera naturupplevelsen med lite mer urbana inslag med möjlighet att besöka restauranger eller bo en natt på hotell. Paddla förbi Dalarö, besök Gålö eller Långgarn. Eller varför inte paddla ut till Ornö med sin unika natur.
Läs mer om vår uthyrning på Dalarö härArcadventure Muskö

Muskö erbjuder fin paddling i en skyddad
skärgård. Upplev de fina klippformationerna, paddla förbi militäranläggningen i Musköberget eller paddla genom Muskö kanal. Vår uthyrning på Muskö är lite ett mellanting mellan Torö som erbjuder mer obebodd skärgård och Dalarö som är mer urbant. På Muskö får du det bästa av två världar.
Läs mer om vår uthyrning på Muskö här

Göteborgs skärgård

Arcadventure Hisingen

Vår uthyrning på Hisingen hittar ni i Björlanda Kiles småbåtshamn. Detta är en perfekt utgångspunkt för att paddla i Göteborgs norra skärgård. Besök Rörö eller Hyppeln med sina mysiga små restauranger, eller ta in en natt på hotell eller vandrarhem på Öckerö eller Björkö. Eller varför inte besöka någon av alla obebodda öar i området för en simtur eller en lunch. Här finns något för alla.
Läs mer om vår uthyrning på Hisingen här


Arcadventure Fiskebäck

Upplev Göteborgs södra skärgård med utgångspunkt från Fiskebäck. Här kan du hitta lika fin paddling för en halvdag som för en flerdagarstur. I södra skärgården finns också mängder med restauranger och boendealternativ. Från vår uthyrning i Fiskebäck hittar man alltid lugna och fina paddelvatten.
Läs mer om vår uthyrning i Fiskebäck här